Afectaran les eleccions de desembre el turisme a Catalunya?

Afectaran les eleccions de desembre el turisme a Catalunya?

comunicacion-politicaLa notícia del moment a Catalunya és que al mes de desembre se celebraran eleccions en aquesta comunitat, ja que com és sabut, recentment s’ha destituït el president català Carles Puigdemont per incórrer en molts delictes, especialment no reconèixer les lleis espanyoles.
La preocupació de molts catalans i també de molts visitants assidus a aquesta comunitat és que si la situació de les eleccions afectarà el turisme, i és que aquesta activitat és de gran importància i afecta altres, com el treball dels serrallers professionals.
Els serrallers podrien veure afectats si la temporada de vacances a Catalunya no és tan reeixida com en altres anys, això a causa que en aquesta comunitat quan els establiments comercials i d’hostalatge es preparen, inverteixen en seguretat, el que els dóna feina a aquests professionals .
No se sap si aquesta temporada nadalenca serà com les anteriors, en què es tenia una gran ocupació hotelera, el que demostrava que Catalunya era una important destinació turística, el qual és molt demandat durant les vacances decembrinas.
A més durant la temporada nadalenca també es realitzaven celebracions d’esdeveniments especials, els quals atreien més visitants, de manera que aquest destí esperava un increment dels visitants en aquesta temporada, però la situació política podria influir.
Si ets de quine està en l’espera de la presa de decisió per visitar a Catalunya al desembre i encara no ho has fet perquè aquestes esperant més notícies sobre la situació política, et recomano que et decideixis ara, doncs a Catalunya la situació política està encaminada a una prospera solució.

Fins ara el turisme s’ha comportat molt bé

Les projeccions no sempre es compleixen, i és que en l’actualitat són molts els hotels que ja tenen copades les seves reserves per desembre, per la qual cosa es preveu que serà una bona temporada.
I és que tot i que hi ha eleccions precisament al desembre, això sembla no important als visitants d’aquesta comunitat, ja que se sap que en la mateixa les eleccions s’efectuaran en gran calma, i és que està clar que els catalans volen la pau.
La majoria dels catalans entenen perfectament que no convé tenir conflictes en protestes per obtenir la independència, ja que el temps de reclamar aquesta va passar, ara el que queda és triar en pau a un nou president, que s’ajusti a la constitució espanyola.
Particularment penso que a Catalunya es tindrà una bona temporada de vacances, i realment espero que així sigui, ja que d’aquesta temporada s’espera molt, econòmicament parlant, ja que l’activitat turística és una de les activitats econòmiques més importants de la comunitat.
El més important és que els visitants puguin estar confiats que a Catalunya estaran segurs i que les activitats electorals no interferiran amb les activitats d’oci, i és que a més es té previst que les ciutats més visitades siguin les províncies de l’interior.


Comments are closed.